Noul BMW 330e Plug-in Hybrid

Noul BMW 330e Plug-in Hybrid este o prezenta impunatoare ce da senzatia de putere, modelul bucurandu-se de un design sport foarte dynamic.
Modelul imbina foarte bine stilul dynamic si sportive de condus cu consumul redus de combustibil si are un motor cu o putere maxima de 162 CP si 420 Nm. Totodata acesta surprinde prin faptul ca poate fi condus cu usurinta fara emisii si combustibil pe o distanta de aproximativ 35-40 km prin actionarea modului electric.
Noul model permite soferului sa isi aleaga modul de conducere pe care il doreste cu ajutorul sistemului Driving Experience Control care pune la dispozitie trei optiuni: Eco Pro, Sport si Confort.
Daca exteriorul modelului capteaza orice atentie, interiorul nu se lasa nici el mai prejos, fiind unul elegant, materialele sofisticate si de calitate imbinandu-se perfect cu cromatica deosebita.  Acelasi stil poate fi pastrat sau chiar imbunatatit, astfel ca pentru noul BMW Albert Premium confectioneaza  huse auto la comanda disponibile in diferite colectii.