Huse auto pentru Suzuki Vitara 2015

Cu un design si o tehnologie vizibil imbunatatite, noul model Suzuki Vitara se adreseaza celor care isi doresc o masina personalizata, spatioasa si in acelasi timp puternica.
Noul Suzuki Vitara dispune de un sistem de tractiune integrat cu o tehnologie cu totul noua, si anume sistemul Allegrip ce ofera posibilitatea alegerii unuia din cele patru moduri de rulare.
In ceea ce priveste designul, Suzuki Vitara poate fi cumparat in diferite variante de culori atat la interior cat si la exterior ceea ce ii ofera masinii un aspect distinct si deosebit. Modelul poate fi diferentiat si cu ajutorul pachetelor Urban Package si Rugged Package.
Noul Suv dispune de doua tipuri de motorizari precum 1,6 litri benzina cu 118 CP si un cuplu maxim de 156 Nm si 1,6 litri Diesel cu 118 CP si un cuplu maxim de 320 Nm.
Cu o greutate totala de 1730 kg, noul Suzuki Vitara este acum si mai spatios, avand un volum maxim al portbagajului de 1120 litri.
Pentru ca tapiteria originala a masinii sa fie pastrata si designul personalizat sa domine interiorul,  Albert Premium confectioneaza huse auto la comanda pentru Suzuki Vitara personalizate cu diferite combinatii de culori si materiale.