Huse auto pentru BMW X1 Facelift 2014

Modelul BMW X1 Facelift este un SUV de dimensiuni mai mici ce arata mai degraba ca o masina break, insa cu toate acestea produsul poate fi clasificat cu succes ca fiind unul Premium.
Desi este un SUV mai mic, noul BMW X1 este totusi destul de spatios atat in ceea ce priveste locurile din fata si din spate cat si in cazul portbagajului, mai ales ca bancheta din spate se poate rabata oferind un volum maxim de aproximativ 1470 litri.
Modelul dispune de Sistemul iDrive de ultima generatie si Sistemul xDrive cu tractiune orientata spre spate si are o putere maxima de 143 de CP si un cuplu maxim de 320 Nm pentru motorul turbodiesel de 2 litri.
Pentru a personaliza aspectul interior, Albert Premium confectioneaza pentru BMW X1 huse auto Premium la comanda in diferite combinatii de materiale si culori. Husele ofera un aspect de retapitare si in acelasi timp au rolul de a proteja tapiteria originala a masinii.
 
albert_sitzbezuege_housse_auto_car_seat_cover_husa_auto_coprisedili_auto-625-2 albert_sitzbezuege_housse_auto_car_seat_cover_husa_auto_coprisedili_auto-621-2 albert_sitzbezuege_housse_auto_car_seat_cover_husa_auto_coprisedili_auto-622-2 albert_sitzbezuege_housse_auto_car_seat_cover_husa_auto_coprisedili_auto-623-2 albert_sitzbezuege_housse_auto_car_seat_cover_husa_auto_coprisedili_auto-624-2