Huse auto pentru Audi A4, 2015

Noul Audi A4 este o masina cu un design cu mult imbunatatit fata de generatiile anterioare. Noul model mai este cunoscut si sub denumire de Audi B9 si este un model care impresioneaza atat prin exteriorul sau sportiv, dar mai ales prin interiorul deosebit.
Liniile expressive de la exterior creeaza senzatia unei masini modern si puternice, o masina pentru care cuvintele de baza sunt eleganta si sportivitate.
Noul model Audi A4 dispune de trei tipuri de motorizari TFSI si 4 diesel ce au intre 150 si 272 CP si este dotat cu o camera in zona parbrizului, care cu ajutorul sistemului de siguranta Audi Pre Sense City mareste gradul de siguranta din timpul condusului. Totodata modelul este dotat cu sistem Audi Pre Sense Basic, sistemele Adaptive Cruise Control, Traffic Jam Assistant, Predictive Efficiency Assistant sau pachetele de asistenta Tour, City si Parking.
Interiorul noului Audi A4 este accentuat de combinatii discrete de culori, atat in ceea ce priveste luminile LED cat si in cazul tapiteriei ce este croita din materiale de cea mai buna calitate. Pentru ca interiorul noului model sa fie atat protejat cat si infrumusetat, Albert Premium confectioneaza huse auto la comanda pentru Audi A4. Husele sunt facute din materiale de tapiterie originala si sunt disponibile in diferite combinatii de materiale si culori.