Huse auto pentru Smart ForTwo 2015

Noul Smart ForTwo pare a fi o masina futurista mai ales din punct de vedere al designului exterior cu lumini LED si culori intense sau al celui interior cu o cromatica deosebita.
Este un model mai lat cu 11 cm fata de vechea generatie; asadar , chiar daca este o masina cu doua locuri, acestea sunt foarte confortabile si spatioase. Datorita lungimii este o masina practica, ideala pentru parcarile din oras. Volumul portbagajului a crescut si el cu 40 litri, avand acum 860 litri ceea ce il face mult mai spatios.
Modelul dispune de motorizari de 1 l cu 71 CP si 0,9 l cu 90 CP si cantareste aproximativ 880 kg, avand astfel o dinamica imbunatatita. Modelul Smart ForTwo este disponibil in 4 linii de echipare: Standard, Passion, Prime si Proxy.
Interiorul modelului este unul deosebit, culorile acestuia imbinandu-se perfect si este realizat din materiale textile atat in ceea ce priveste scaunele cat si bordul.
Pentru ca tapiteria originala a masinii sa nu se deterioreze, Albert Premium realizeaza huse auto la comanda chiar si pentru noul model Smart ForTwo.