Huse auto pentru Skoda Octavia 3 RS 2015

Noul model Skoda Octavia 3 RS este unul din cele mai puternice modele din gama Skoda Octavia, bucurandu-se totodata de un design spectaculos cu suspensii sport, scaune cu un design pe masura si un interior foarte spatios.
Modelul se bucura de un motor eficient de 2.0 TSI, benzina cu 220 CP sau un motor diesel de 2.0 litri cu 184 CP, fiind o masina rapida cu o precizie mare disponibila atat in versiune berlina cat si break. Noua Octavia 3 RS poate fi achizitionata atat cu o cutie de viteze manuala cat si cu o cutie automata cu dublu ambreiaj.
Interiorul masinii este unul clasic, destul de sobru, dar foarte spatios. Atat interiorul cat si exteriorul sunt evidentiate prin cateva linii rosii destul de discrete care dau masinii un aer special. In ceea ce priveste spatiul portbagajului acesta este foarte generos avand 590 litri.
Aspectul interior este foarte important cand vine vorba de o masina, tocmai de aceea Albert Premium confectioneaza huse auto la comanda pentru Skoda Octavia 3 RS, care au rolul de a proteja si de a infrumuseta aspectul masinii. Husele pot chiar sa respecte designul initial al tapiteriei originale, existand si posibilitatea de a fi inscriptionate cu logo RS.