Huse auto Mercedes GLC 2015

Noul Mercedes Benz GLC este un model spectaculos ce vine cu multe imbunatatiri, inlocuind vechiul GLK. Cu un design modern si totodata sportiv, noul model se remarca prin liniile fluide, simple si prin multitudinea de dotari de care dispune.
Noul GLC este disponibil in variantele de motorizari: diesel 220d cu 170 CP si 400 Nm, diesel 250d cu 204 CP si 500 Nm si varianta 250 benzina cu 211 CP si 350 Nm, ceea ce confirma faptul ca este o masina suficient de puternica.
Mercedes Benz  GLC este o masina rafinata, un model Premium ce se remarca atat prin detaliile atent executate la exterior cat si prin interiorul modern. Confortul este cuvantul de baza atunci cand te gandesti la interiorul noului model, mai ales ca este mai spatios fiind cu 12 cm mai lung decat vechiul GLK. Materialele perfect combinate si armonia de culori ii confera masinii un aspect de lux.
Pentru protejarea tapiteriei originale si pastrarea aerului exclusivist, Albert Premium confectioneaza huse auto la comanda pentru Mercedes GLC, acestea oferind un aspect final de retapitare, un aspect Premium.