Huse auto pentru Opel Insigna 2011

Opel Insigna este o masina cu un design caruia nu ai ce sa ii reprosezi, fiind foarte bine desenata la exterior. Este o masina de clasa medie, insa foarte aproape de clasa Premium.
Modelul dispune de mai multe tipuri de motorizari si anume: 2.0 Turbo Diesel cu 130 CP cu o cutie automata, 2.0 urbo Diesel cu 160 CP EcoFlex, 1.4 benzina de 140 CP si 2.0 Turbo de 250 CP.
Insigna este o masina perfecta atat pentru oras, cat si pentru drumuri lungi asigurand confort si siguranta. Modelul sta foarte bine si la capitolul faruri, acestea luminand destul de puternic pe timp de noapte.
In ceea ce priveste interiorul modelului Opel Insigna, acesta este destul de spatios si confortabil. Scaunele sunt confortabile, mai ales la drum lung, scaunul soferului avand reglaj pentru spatar si un balon pentru suportul lombar.
Designul interior este unul de foarte buna calitate, cu linii curbe si materiale care il fac sa arate exceptional, chiar daca multe elemente sunt concepute din plastic.
Albert Premium confectioneaza pentru Opel Insigna huse auto la comanda, realizate din materiale de tapiterie originala ce ofera interiorului un plus de confort si un design Premium. Pentru a va face o parere despre despre cum arata husele instalate pe acest model, va invitam sa vizualizati imagini inainte si dupa montajul huselor.
Imagini cu interiorul masinii inainte de montajul huselor.


 
 
Imagini cu interiorul masinii dupa montajul huselor Premium