Huse auto pentru Hyundai i20, 2015

Noul Hyundai i20 este un model cu totul diferit de generatia anterioara, mai ales prin interiorul foarte spatios si nivelul foarte bun de confort.
Modelul vine in doua variante de motorizari, si anume: 1,25 l pe benzina cu 85 CP si 1,1 l Diesel cu 75 CP, fiind un model ce asigura performante imbunatatite.
Noul model este construit pe o platforma noua, fiind cu 40 mm mai lung si cu 24 mm mai lat, ceea ce mareste gradul de confort la interior. Portbagajul este si el mai mare avand 326 de litri fata de 295 litri cat avea modelul anterior.
Noul i20 ofera un plus de siguranta fiind dotat cu sistem de asistenta la pornirea din rampa, sistem de monitorizare pentru pneuri, faruri adaptive, sistem automat pentru dezaburire sau functia de avertizare a parasirii benzii de rulare care il fac sa fie foarte aproape de o masina Premium.
Interiorul noului Hyundai i20 iese in evidenta prin finetea materialelor folosite si asezarea acestora, precum si prin multe elemente de detaliu care il fac sa aiba un aspect modern si sofisticat.
Pentru un interior cu un design deosebit, Albert Premium confectioneaza pentru noul Hyundai i20 huse auto la comanda personalizate in functie de preferinte. Pentru a va face o parere de aspectul huselor Premium va invitam sa vizualizati o serie de fotografii inainte de montaj si dupa montajul huselor.
Imagini cu interiorul noului Hyundai i20 inainte de montajul huselor

 
 

 
 
Imagini cu interiorul noului Hyundai i20 dupa montajul huselor Premium