Huse auto pentru Smart ForFour 2015

Pe langa designul deosebit de important pe care il are, noul Smart ForFour desi pare o masina mica este foarte spatioasa, avand totodata si un design deosebit.
Pentru cei care vor sa personalizeze modelul printr-un design interior mai deosebit, s-au conceput pachetele Passion, Prime si Proxy ce pun la dispozitie diferite tipuri de dotari. Aceleasi pachete le regasim si la modelul mai mic Smart fortwo.
Noul Smart are doua tipuri de motorizari si anume 1 litru cu 71 CP si 91 Nm si 0,9 litri Turbo cu 90 CP si 135 Nm. Noul Smart Forfour este singura masina mica care are motor spate si tractiune spate.
Smart Forfour vine echpat cu diferite dotari ce fac condusul mult mai confortabil si sigur. Acesta dispune de sistem audio performant, incalzire in scaunele din fata, sistem de climatizare automata, sistem de asistenta la parcarea cu spatele si camera video pentru mersul inapoi.
Pentru un design personalizat, Albert Premium confectioneaza huse auto la comanda pentru noul Smart forfour ce ofera un aspect final de retapitare, fiind realizate din materiale de tapiterie originala.