Huse auto pentru Peugeot RCZ, 2010

Modelul Peugeot RCZ este o masina sportiva ce are o multime de puncte tari si un design spectaculos.
Noul Peugeot propune o gama variata de motorizari foarte eficiente, fiind in acelasi timp dinamic si sigur. Vom regasi la acest model o varianta diesel 2.0 litri cu 163 CP si doua variante pe benzina: 1,6 litri THP cu 200 CP, 1.6 litri THP cu 156 CP. Peugeot RCZ ofera un grad ridicat de siguranta fiind dotat cu diferite sisteme ce fac condusul sa fie o placere. Printre acestea se numara si sistemul pentru franare de urgenta, sistem anti-blocare pentru roti, control dinamic pentru stabilitate sau apel automat in caz de urgenta.
Din punct de vedere al designului exterior, modelul Peugeot RCZ se poate mandri cu o datada impresionanta si fotogenica, aratand foarte bine din toate partile.
RCZ este o masina gandita mai mult pentru sofer si pasager, desi are si bancheta in spate. Detaliile atent combinate de la interior, ofera modelului senzatia de masina Premium. Interiorul este definit prin eleganta, piele imbinandu-se perfect cu insertiile de aluminiu.
Albert Premium confectioneaza huse auto la comanda pentru Peugeot RCZ gandite sa protejeze tapiteria originala a masinii, dar si sa ofere interiorului un aspect personalizat si vizibil imbunatatit. In imaginile de mai jos veti vedea un interior Peugeot RCZ  dotat cu huse auto Premium.