Huse auto pentru Hyundai Elantra, 2015

Noul Hyundai Elantra este un model impunator si sportiv, dar in acelasi timp si elegant. Datorita liniilor expresive de la exterior, a farurilor alungite, a detaliilor simple, noul model combina sportivitatea cu stilul rafinat si robust.
Hyundai Elantra poate fi achizitionat cu o cutie manuala sau automata cu o motorizare de 1,6 litri si 132 CP.
Desi este o masina sportiva, Elantra sta foarte bine si la capitolul siguranta, fiind dotat cu sase airbaguri, program electronic de stabilitate, sistem de asistenta la parcare si la franare, blocare automata a usilor in timpul mersului, centuri pre-tensionate sau lumini LED.
Confortul este accentuat prin designul deosebit de la interior, prin spatiul generos si prin siguranta pe care o ofera. Modelul este dotat la interior cu scaune din fata ventilate, trapa actionata electric, scaune atat fata cat si spate incalzite si un spatiu de depozitare in portbagaj foarte generos.
Pentru un plus de confort si un design personalizat in functie de preferinte, Albert Premium confectioneaza huse auto la comanda pentru noul Hyundai Elantra,realizate din materiale de tapiterie originala. Pentru a va da seama de aspectul final al huselor dupa montaj, va prezentam fotografii cu huse deja instalate pe noul Hyundai.