Huse auto pentru Dacia Logan, 2015

Noua Dacia Logan face un salt urias inainte fata de generatia anterioara, impunandu-se printr-un design imbunatatit si prin materiale de o mai buna calitate si dotari mai performante.
La exterior modelul vine cu un plus de eleganta prin liniile armonioase, linia portbagajului care il pune in evidenta si prin blocurile optice cu un design schimbat. In ceea ce priveste portbagajul, acesta are un volum maxim de 510 litri fiind foarte spatios.
Pentru un nivel ridicat de siguranta, modelul Logan este dotat cu sistem ABS, sistem de asistenta la franare in caz de urgenta, Electronic Stability Control, limitator si regulator de viteza, Isofix sau sistem de avertizare pentru prinderea centurii de siguranta a soferului.
Confortul interior este accentuat prin materialele de calitate folosite, prin echipamentele moderne de pe plansa de bord, volanul cu posibilitate de reglare pe inaltime sau sistemul Cruise Control.
Pentru ca noul model Dacia Logan sa aiba un plus de confort si un design personalizat la interior, Albert Premium confectioneaza pentru acesta huse auto la comanda intr-o gama diversificata de materiale si culori.