Huse auto pentru Toyota Hilux, 2015

Noua generatie Toyota Hilux se impune in primul rand prin designul deosebit, imbunatatit si prin tehnologiile moderne folosite. Modelul este cu 70 mm mai lung si cu 40 mm mai lat decat predecesorii sai, fiind astfel unul mai spatios.
Grila frontala cu un design bine conturat, farurile mai ascutite, luminile LED si liniile perfect evidentiate fac ca noul model Hilux sa fie unul spectaculos si puternic. Siguranta este asigurata prin controlul tractiunii si al stabilitatii, airbagurile de care dispune, ABS, sistemul de asistenta la pornirea din rampa, camera pentru mersul cu spatele sau sistemul pentru franare in caz de urgenta.
Toyota Hilux este disponibila in patru tipuri de motorizari, si anume: 2,4 litri diesel de 150 CP si 400 Nm, 2,8 litri diesel de 177 CP si 450 Nm, 2,7 litri benzina cu 164 CP si un motor pe benzina de 4,0 litri cu 278 CP.
Interiorul noului model Toyota Hilux este si el vizibil imbunatatit. Dovada stau materialele de buna calitate folosite, culorile imbinate perfect, finisajele imbunatatite, ecranul tacticl sau bordul cu un design special.
Albert Premium propune ca si varianta de infrumusetare si chiar pastrare a interiorului in cele mai bune conditii, dotarea acestuia cu huse auto Premium la comanda facute exact dupa tiparul original al masinii. Astfel interiorul, desi dotat cu huse, va avea un astfel final de retapitare.