Huse auto pentru Ford C-max, 2015

Noul Ford C-Max este o masina pentru familie, perfecta atat pentru calatorii cat si pentru oras fiind eficienta, spatioasa, inovativa si dispune de tehnologii moderne, performante.
Modelul C-Max este unul compact si ne duce putin cu gandul la o masina sportiva datorita detaliilor de la exterior, si anume grila frontala cu elemente de crom, o capota bombata cu linii discrete sau garda la sol destul de joasa.
Portbagajul masinii este foarte generos si poate sa creasca atat in inaltime atunci cand indepartezi suportul detasabil din spate si in lungime prin rabatarea scaunelor din spate. Deschiderea si inchiderea acestuia se realizeaza foarte usor printr-o simpla miscare a piciorului sub bara de protectie, acest lucru fiind foarte practic atunci cand ai multe bagaje in mana.
Ford C-Max propune ca si tipuri de motorizari doua variante pe benzina de 1,0 Ecoboost de 100 sau 125 CP si 1,5 Ecoboost de 150 sau 182 CP si doua variante diesel de 1,5 TDCI de 95 sau 120 CP si respectiv 2,0 TDCI de 150 sau 170 CP.
Noul C-Max vine cu un interior vizibil imbunatatit ce include un display tactil, ceasuri de bord restilizate, spatiu mai mare, materiale de buna calitate si o cromatica simpla, dar eleganta.
Fiind o masina gandita in principal pentru familii, este important ca interiorul sa fie confortabil si ingrijit. Astfel Albert Premium confectioneaza pentru noul Ford C-max huse auto la comanda care au scopul de a proteja tapiteria originala a masinii si de a infrumuseta aspectul interior.