Huse auto pentru Renault Clio model 2013-2015

Noul Renault Clio este o masina cu un design sportiv, vizibil imbunatatit, ce impresioneaza prin tehnologiile performante de care dispune. Un detaliu care face ca aceasta masina sa fie spectaculoasa este aplicatia R-Link cu ajutorul careia se poate schimba sunetul motorului.
Producatorii modelului Clio ajuns la a 4-a generatie au reinventat complet masina, acest lucru simtindu-se peste tot: atat la dotari, tehnologie cat si la designul exterior si interior, fiind foarte frumos desenata.
Ca si tipuri de motorizari, Renault Clio are mai multe variante posibile si anume: 3 tipuri pe benzina de 1,2 l cu 75 CP, Energy TCE 90, TCe 120,200 si 220 EDC si Diesel de 1,5 l cu 75 CP, Energy dCI 90 si dCI 90 EDC.
In ceea ce priveste interiorul noului Clio s-au produs foarte multe schimbari precum: bordul mult mai aerisit dar foarte elegant, materialele de o mai buna calitate, culorile placute sau spatiul interior marit, ideal pentru familii.
Pentru a personaliza aspectul interior, Albert Premium confectioneaza pentru Renault huse auto Premium la comanda in diferite combinatii de materiale si culori. Husele ofera un aspect de retapitare si in acelasi timp au rolul de a proteja tapiteria originala a masinii, oferind celor care se afla in interiorul masinii un plus de confort.