Huse auto pentru Hyundai Tucson 2015

Noul Hyundai Tucson surprinde printr-un design complet nou, fiind un model spectaculos. Modelul atrage prin aspectul elegant pe care il are, aerodinamica imbunatatita, liniile perfect definite si stilul impunator.

Accentul la noul Tucson este pus pe siguranta si control, acesta fiind dotat cu diferite sisteme performante precum: sistemul de franare automata la detectarea pietonilor, sisteme de asistenta la condus,  sau sistem de avertizare la parasirea benzii,etc.

Modelul Hyundai Tucson se bucura de un interior foarte spatios avand 1.850 mm latime, 4.475 mm in lungime si o inaltime de 1.645 mm. Totodata are si un portbagaj foarte spatios, ideal pentru depozitarea bagajelor.

Ca si tipuri de motorizari, Tucson este disponibil in 5 variante: doua tipuri pe benzina de 1,6 litri de 135 CP sau 176 CP si trei variante diesel de 136 litri cu 136 CP sau 184 Cp si 1,7 litri cu 115 CP.

Interiorul noului Hyundai Tucson este unul armonios si ergonomic, fiind clasat in categoria Premium. Instrumentarul de bord, materialele de calitate, incalzirea din scaune si toate tehnologiile performante ofera pasagerilor un plus de confort.  Pentru un design al interiorului mai aparte si pentru protejarea tapiteriei originale, Albert Premium confectioneaza huse auto pentru noul Hyundai Tucson. Acestea sunt facute la comanda din materiale de tapiterie originala, oferind astfel un aspect final de retapitare.