Huse auto pentru Nissan Qashqai 2015

Noul Nissan Qashqai se bucura de un exterior compact, aerodinamic, evidentiat prin liniile fluide ale caroseriei ce ii ofera acestuia un aspect mai sportiv.
Dimensiunile noului Qashqai nu s-au schimbat foarte mult, insa acesta ramane foarte spatios atat in ceea ce priveste spatiul dar si portbagajul ce are un volum de 439 litri.
Nissan Qashqai este disponibil in patru tipuri de motorizari. Doua variante sunt motoare turbo pe benzina: unul de 1,2 litri cu 115 CP si unul de 1,6 litri cu 150 CP, un motor mai puternic. Celelalte variante sunt doua motoare turbodiesel: unul de 1,5 litri cu 110 CP si altul de 1,6 litri cu 130 CP.
Qashqai este o masina moderna dotata cu tehnologii de ultima generatie care asigura siguranta in timpul sofatului. Cateva exemple sunt sistemul Nissan Connect cu un ecran tactil anti-reflex, sistemele I-Key, Intelligent Park Assist sau Safety Shield.
Interiorul noului Nissan Qashqai este elegant, rafinat, realizat din materiale de o foarte buna calitate si detalii unice ceea ce face ca acesta sa fie cu adevarat confortabil. Pentru noul model Nissan Qashqai, Albert Premium confectioneaza huse auto la comanda personalizate ce ofera un design special personalizat. Husele sunt facute din materiale de tapiterie originala si se muleaza perfect pe scaune, precizia la montaj fiind de 2 mm.