Huse auto pentru Mercedes C Class 2015

Noul model Mercedes C Class este unul foarte frumos atat ca si design interior cat si exterior. Caroseria masinii este o combinatie de linii fluide ce ii confera acesteia multa eleganta, dar ii dau si o tenta de agresivitate in partea din fata.
Fata de modelul anterior, noul C Class a crescut putin. Acesta este mai lung cu aproximativ 10 cm si mai lat cu aproximativ 4 cm. Datorita cresterii in dimensiuni, Mercedes C are acum si un portbagaj mai spatios cu 5 litri decat generatia anterioara.
Ca si motorizari, C Class pune la dispozitie un motor diesel C 220 blueTEC, un motor ecologic dar si puternic in acelasi timp. Motoarele pe benzina C180 si C200 sunt acum mai bune si mai eficiente.
Mercedes C Class sta foarte bine si la capitolul siguranta, fiind dotat cu sistem ABS, sistem de mentinere a benzii de rulare, sistem pentru unghiul mort, iluminare LED, camera video pentru mersul cu spatele sau sistem de franare Adaptive Brake.
Designul interior al noului C Class este complet nou, infrumusetat. Sunt folosite materiale de o inalta calitate imbinate cu o combinatie de culori foarte bine alese.  Confortul interior este foarte important atunci cand vine vorba de o masina. De aceea, Albert Premium  confectioneaza huse auto la comanda pentru noul C Class ce protejeaza tapiteria originala a masinii si ofera in acelasi timp un design aparte interiorului.