Huse auto pentru Skoda Fabia 2015

Noua Skoda Fabia se bucura de un interior mai spatios decat generatia anterioara, dat fiind faptul ca a crescut in dimensiuni, acesta fiind principala caracteristica cu care se poate mandri. Totodata modelul are cel mai spatios portbagaj din gama, si anume de 330 litri.
Modelul este disponibil in cele doua variante combi si hatchback avand trei tipuri de echipari posibile: Active, Ambition si Style. Ca si tipuri de motorizari, noua Fabia dispune de patru motoare pe benzina si trei diesel cu puteri de 60 CP pana la 110 CP.
In ceea ce priveste tehnologiile folosite, noul model Fabia vine echipat cu tehnologia Mirror Link, functia Smart Gate, sistem de franare, sistemul Front Assistant, Driver Activity Assistant sau sistemul de asistenta la pornirea din rampa.
Interiorul noului Skoda Fabia are un aer usor sportiv, insa el ramane totusi unul clasic si confortabil. Pentru a oferi interiorului un plus de confort si un design infrumusetat, Albert Premium confectioneaza huse auto la comanda pentru Skoda Fabia. Husele sunt confectionate din materiale de tapiterie originala, fiind facute exact dupa tiparul scaunelor.