Huse auto pentru Kia Sorento 2015

Noul Kia Sorento este un model cu mult schimbat fata de predecesorii sai, mai ales prin faptul ca se bucura de o imbunatatire semnificativa la segmentul tehnologie, dar si cand vine vorba de design.
Printre elementele cu care reuseste noul Sorento sa iasa in evidenta se numara stilul usor agresiv, indraznet de la exterior, materialele folosite de o foarte buna calitate, grila frontala mai lata sau farurile alungite din fata.
Noua Kia Sorento are o lungime totala de 4780 mm, inaltime de 1685 mm si un ampatament de 2780 mm, ceea ce presupune un spatiu interior marit.
Ca tipuri de motorizari, Kia Sorento este disponibila in varianta pe benzina de 2.0 litri GDI sau variantele diesel de 2.0 litri 4×4, 2.2 litri 4×4 MT sau 2.2 litri 4×4 AT.
Interiorul noului Kia are un design care se apropie foarte mult de categoria Premium. Pielea folosita la tapiteria scaunelor, la bord sau la fetele de usi este una de o buna calitate si finete.
Albert Premium propune pentru noua Kia Sorento, huse auto Premium facute exact dupa tiparul acestor scaune, respectand intocmai toate detaliile originale.Cu ajutorul acestor huse, interiorul masinii va fi unul imbunatatit, atat prin faptul ca ofera protectie pentru tapiteria originala, cat si pentru faptul ca pot fi realizate cu un design individual, deosebit.