Huse auto pentru Opel Corsa E 2015

Noul model Opel Corsa din 2015 este unul cu mult schimbat fata de modelele anterioare, atat prin faptul ca este dotat cu cele mai noi tehnologii cat si prin prn faptul ca dispune de motorizari superioare.
Designul exterior al noului Corsa este unul simplu, rafinat, dar cu o usoara tenta de sportivitate datorita grilei frontale, a farurilor ascutite si a liniilor fluide.
Noul Opel Corsa este dotat cu sistem ABS, asistenta la pornirea din rampa, airbaguri, sistem isofix, control al tractiunii sau al stabilitatii si sistem video Opel Eye, ceea ce face condusul mai sigur si mai confortabil.
Opel Corsa E este disponibil in varianta de motorizare pe benzina cu motor de 1.0 Ecotec cu 3 cilindri de 90 CP sau 115 CP, un motor de 1.2 l cu 70 CP si un motor de 1.3 CDTI si un motor de 1.4 turbo de 100 CP<
Interiorul noului Corsa E este destul de spatios si confortbail. Ambianta placuta este asigurata de luminile LED si ne numeroasele elemente de decor. Pentru ca aspectul interior sa fie infrumusetat, inbunatatit, Albert Premium confectioneaza huse auto la comanda ce ofera interiorului un design Premium.