Huse auto pentru Ford Fiesta 2015


Noul Ford Fiesta este un model deosebit, imbunatatit cu mult fata de predecesorii sai, dat fiind faptul ca este o combinatie intre stilul modern impunator si o tehnologie moderna de ultima generatie.
Designul modelului Ford Fiesta este impunator, prin numeroasele elemente cu tenta sportiva pe care le are. Fata de modelele anterioare, noul Fiesta a fost modificat in ceea ce priveste grila frontala, oglinzile, farurile redesenate sau stopurile.
Ford Fiesta dispune de o gama larga de dotari ce asigura un confort suplimentar atat pentru sofer cat si pentru pasageri. Printre acestea se numara: tehnologia hands-free avansata, camera video pentru mersul cu spatele, tehnologia Auto-Start-Stop, cutie de viteze Ford PowerShift, sistemul Active City Stop sau sistemul Ford Fiesta Hill Start Assist.
In ceea ce priveste interiorul modelului Fiesta, acesta este si el imbunatatit si cu un aspect modern. Bordul masinii este realizat dintr-un material plastic, dar mai moale, care la atingere da senzatia de o calitate superioara, dar din pacate acest aspect nu este mentinut la nivelul intregului interior. Confortul si designul sunt foarte importante atunci cand vine vorba de interior; asadar Albert Premium confectioneaza huse pentru noul Ford Fiesta ce au un aspect Premium, personalizat in functie de preferintele fiecarui client. Husele Premium, nu numai ca ofera un plus de confort, dar si schimba mult aspectul interior.