Huse auto la comanda pentru Peugeot 508, 2015

Noul Peugeot 508 este un model care vine cu multe schimbari, mai ales in ceea ce priveste designul, astfel ca se impune printr-un stil puternic, modern si foarte atractiv.
Designul exterior este redesenat, avand foarte multe modificari fata de modelul precedent, in ceea ce priveste detaliile. Acesta se remarca prin grila frontala redesenata, liniile fluide ce definesc capota, farurile modernizate sau spoilerul si stopurile redesenate. Toate acestea fac din noul 508, un model distinctiv, elegant, demn de invidiat.
In ceea ce priveste siguranta la modelul Peugeot 508, putem spune ca totul este pus la punct. Noul facelift este dotat cu sistem de asistenta la parcare si functia de supraveghere a punctului mort, ecran tactil, camera video pentru mersul cu spatele, sistem ESP, frana de mana electrica sau limitator de viteza. Prin toate aceste detalii se asigura un plus de confort si o siguranta maxima.
Noul model Peugeot 508 este disponibil in doua variante pe benzina (1,6 l THP de 156 CP si 1,6 l THP de 165 CP) si 3  variante diesel (1,6 l e-HDi 115 CP, 2,0 l e-HDi 163 CP si 2,2 l HDi de 204 CP).
Interiorul noului 508 este si el bine definit, mai ales prin materialele de buna calitate folosite la tapiterii sau bord. Albert Premium confectioneaza pentru acest model huse auto Premium la comanda ce au un design aparte, personalizat. Acestea nu doar ca ofera un plus de confort, dar pot sa schimbe radical designul interior al masinii.