Huse auto pentru Toyota Land Cruiser 2015

Un model nou, impunator, rafinat, cu un design cu mult imbunatatit; prin aceste cuvinte se poate caracteriza noul Toyota Land Cruiser. Este un SUV care iese in evidenta prin numeroasele modificari in ceea ce priveste stilul, designul exterior si mai ales interior.
Noul Land Cruiser, un SUV de dimensiuni mari, masiv ce s-a schimbat putin in ceea ce priveste partea frontala. Mai exact, grila frontala este acum mai mare, au fost introduse faruri bi-xenon si elemente din crom ce definesc imaginea masinii. In ceea ce priveste spatele masinii, s-a schimbat doar deschiderea portbagajului si dimesniunea acestuia.
Toyota Land Cruiser ofera multa siguranta, fiind dotat cu foarte multe camere, airbaguri, sistem de control a presiunii din pneuri, senzori de parcare, priza, sistem de avertizare pentru iesirea din parcare, sistem de control al stabilitatii vehicolului sau sistemul Line Assist. Fiecare din aceste elemente asigura un confort pentru cei care calatoresc in aceasta masina.
Interiorul noului Land Cruiser a suferit mai multe modificari, mai ales in ceea ce priveste bordul, mai exact amplasarea butoanelor pentru comenzi.
Albert Premium propune pentru un interior personalizat, diferit in functie de personalitatea fiecaruia, huse auto la comanda facute exact dupa tiparul scaunelor noului Toyota. Acestea vin perfect mulate pe scaune, astfel ca ofera un aspect premium, de retapitare.