Mitsubishi Space Star

Noul Mitsubishi Space Star este un model ce te indeamna sa explorezi noi orizonturi prin detaliile stilistice de care are parte. Este o masina de oras, confortabila si prietenoasa, un monovolum de dimensiuni mai mici, dar foarte practic.
Daca vorbim de exterior, noul Space Star nu are foarte multe elemente cu care sa atraga atentia, insa este gandit in asa fel incat sa multumeasca orice client. Insertiile de crom de la nivelul partii frontale, noile blocuri optice sau bara de protectie din spate, sunt cateva detalii care fac ca noul model sa fie mai simpatic.
Aceasta varianta de Mitsubishi dispune de doua versiuni de motorizare si anume de 1.0 litri 5M/T de 71 Cp si 88 Nm si de 1.2 litri 5M/T de 80 CP si 106 Nm cu eficienta sporita si mai economice.
Vizibilitatea foarte buna, butonul de pornire a motorului, computerul de bord, volumul mare al portabagajului, sistemul ABS, sistemul Reinforced Impact Safety Evolution, sistemul Bluetooth Handsfree, Cruise Control sau Hill Start Assist, sunt cateva din argumentele ce te pot face sa optezi pentru un Mitsubishi Space Star.
Interiorul masinii este acoperit in plastic, insa de o buna calitate, are parte de suficient de multe spatii de depozitare, dar ramane totusi unul clasic fara prea multe elemente “wow”.
Mai jos gasiti o serie de imagini cu huse auto facute la comanda pentru acest model.