Audi A3 2016

Noul Audi A3 vine cu modificari de design in ceea ce priveste exteriorul  si anume farurile din fata MATRIX cu un design impunator sau blocurile optice din spate cu LED, elemente regasite pe modelele noi ale producatorului german.
 
Modelul A3 este disponibil in variantele Sportback, Limuzina, Cabriolet sau Sportback e-tron, fiind unul sportiv, bazat pe functionalitate si inovatie. Ca si motorizari se regasesc variantele TFSI de 122 CP, de 1.8 litri cu 180 CP si de 1.0 litri cu 190 CP sau cele diesel de 2.0 TDI cu 150 CP, de 1.6 litri si motorul turbo de 2.0 litri cu 310 CP.
 
Siguranta si confortul sunt cuvinte de baza asigurate prin tehnologia moderna si dotarile avansate de care dispune noul A3. Pilotul automat, transmisia S Tronic, sistemul de mentinere a benzii de rulare, sistemul de dezactivare a cilindrelor, Traffic Jam Assist, Emergency Assist sau computerul de bord cu functie de eficienta asigura placerea de a conduce.
 
Designul interior la Audi A3 este ergonomic si orientat catre viitor datorita tehnologiei de ultima generatie si a functiilor ce asigura un plus de confort.
 
Noi va propunem pentru un plus de stralucire al interiorului, un set de huse auto realizate dupa cele mai mici detalii ale tapiteriei originale, astfel incat sa nu se sesizeze aspectul de husa. In imaginile prezentate puteti vedea mai multe modele.