Noul VW Golf 7

Noul VW Golf 7 este o masina care a evoluat fata de modelul anterior, indreptandu-se usor catre segmentul Premium. VW Golf are in spate ani buni de istorie, ceea ce il face sa fie un model foarte cunoscut in clasa lui.
Designul interior si exterior nu este unul dintre cele mai reusite, dar totul este facut practic si usor de folosit, precum si confortabil.
Interiorul este aproape tot imbracat in plastic, mai simplist, dar totusi creaza senzatia de premium. Are parte de usi cu spatiu de depozitare incapator, sertar sub scaune, incalzire in scaune , frana electromecanica, functie auto-hold sau butoane automate pentru geamuri.
Golf 7 are un exterior cu elemente simple de crom, linii ascutite si fine pentru a nu da in extrem, si o sigla generoasa.
VW Golf 7 are in echiparea standard sistem de control al stabilitatii, sistem pentru detectarea oboselii, oglinzi reglabile electric, sistem start-stop sau monitorizarea presiunii din pneuri, ceea ce il face mai confortabil si mai usor de condus.
Pentru un interior mai luxos si mai elegant la acest model, noi va recomandam sa alegeti un set de huse auto realizate la comanda dupa tipare digitale in functie de modelul scaunelor. Acestea se muleaza perfect peste tapiteria originala, oferind un aspect de retapitare. Colectia Alcantara cu reflexii este o colectie simplista, dar deosebita. Puteti vedea mai jos cateva imagini cu husele instalate pe noul Golf 7.