Huse auto pentru Skoda Superb 2015

Noua Skoda Superb se poate caracteriza prin eleganta, dinamism, un stil modern, dar si prin faptul ca este un model destul de sofisticat cu linii expresive. Noul model Skoda Superb surprinde prin faptul ca, desi generatia anterioara oferea un spatiu foarte mare, acum spatiul sa marit din nou. Astfel atat soferii, cat si pasagerii se pot bucura acum de un spatiu interior cu mult mai generos.
Noul model sta foarte bine si la capitolul dotari. Sistemul Dynamic Chassis Control, un sistem de incalzire realizate pe trei zone, o trapa care se poate actiona electric, parbrizul incalzit, portbagajul actionat electric si umbrelele ascunse in usile din fata, fac din noul Skoda Superb, o masina care se poate clasa cu usurinta in top. Cu ajutorul sistemelor Park Assist, Rear Traffic Alert si al camerei video montata in spatele masinii, parcarea este acum mult mai usoara, iar sistemul Front Assist ofera un plus de siguranta in timpul sofatului.
Fie ca este folosita in interes de serviciu sau pentru familie, luminile ambientale din interiorul masinii ii creeaza acesteia o atmosfera de lux, relaxanta.
Pentru a adauga noului model un plus de confort si eleganta, Albert Premium confectioneaza pentru Skoda Superb huse auto la comanda personalizate in functie de preferintele fiecarui client, oferind o gama variaza de materiale si culori.

01-8e185f69e728f427