Jeep Renegade 2015

Noul Jeep Renegade este un SUV compact, robust, datorita liniilor ce il contureaza si totodata un model cu o performanta evidenta in privinta tehnologiei, rafinamentelor sau a economiei. Dimensiunile modelului sunt suficient de generoase, acesta avand 4.23 m lungime, 1.8 m latime si 1.69 m inaltime.
Noul Renegade poate fi echipat cu unul din cele trei motoare pe benzina: 1.4 MultiAir de 138 CP sau turbo de 168 CP si de 1.6 litri E.torQ de 108 CP si doua variante diesel de 1.6 litri cu 118 CP si de 2.0 de 140 CP sau 2.0 Multijet2 de 170 CP.
Cel mai nou model jeep reuseste sa tina pasul foarte bine cu cele mai noi tehnologii astfel ca este dotat cu sistem Electronic Stability Control, sistem Multimedia Uconnect, senzori de parcare, avertizare in cazul unghiului mort, pilot automat sau sistemul Forward Collision Warning-Plus de evitare a accidentului.
La interior, Jeep renegade are multe elemente de plastic, dar fiind un model off-road, putem spune ca acest lucru nu este foarte deranjant, mai ales ca materialele sunt de o calitate buna.
Echipa Albert Premium este incantata sa puna la dispozitia detinatorilor de Jeep Renegade posibilitatea de a-si personaliza un set de huse cu un design deosebit. Husele sunt dedicate acestui model, facandu-l sa arate exceptional, dar si sa ii protejeze tapiteria originala, mai ales ca modelul este off-road.