Noul Nissan Navara 2016

Noua generatie Nissan Navara se prezinta intr-o versiune imbunatatita fata de anteriorul modelul, prin care reuseste sa se impuna in fata concurentilor precum Mitsubishi L200 sau Ford Ranger.
Acest pick-up impunator, este disponibil in doua versiuni: Double Cab sau King Cab. Aspectul exterior tinde sa renunte la tiparul clasic, prin liniile foarte bine conturate de la nivelul geamurilor, partea frontala cu formele rectangulare sau farurile cu lumini Led. Jantele de aliaj de 18″, treptele laterale mai bine puse in evidenta, barele de pe plafon si elementele de crom contureaza un aspect exterior premium.
Varianta cu motor de 2.3 dCi pune la dispozitie doua optiuni de putere: de 160 CP si 190 Cp si doua transmisii: manuala sau automata in 7 trepte. Fata de modelul Navara anterior, acesta presupune o economie de 24% a carburantului.
Ca si dimensiuni ale masinii, in mare s-au cam pastrat, exceptand bena care s-a lungit cu aproximativ 7 cm si ampatamentul care s-a redus cu 5 cm.
La interior, noul Navara este dotat cu scaune O Gravity ce asigura pozitie mai corecta a coloanei, ceea ce inseamna o relaxare mai mare la drumuri intinse. Incalzirea in scaune, aerul conditionat dual, conectivitatea USB, cheia inteligenta, camerele de luat vedere sau anticiparea franarii de urgenta fac condusul noului Nissan Navara, o placere.
Pentru acest model de masina, va propunem sa optati pentru un set de huse auto realizate la comanda exact pe dimensiunile originale ale scaunelor. Puteti opta pentru o combinatie dintre piele si material textil, o colectie clasica dar foarte practica.