Noul Seat Ateca

Seat a facut propria versiune de VW Tiguan SUV si a numit-o Ateca; dar fiind un Seat, are evident un design mai sportiv.
Noul Ateca este o masina perfecta pentru familie, pentru ca ofera un spatiu mai generos pe locurile din spate, mai mult spatiu pentru cap si genunchi si totodata ofera posibilitatea de a transporta trei adulti pe locurile din spate, datorita locului plat de pe mijloc.De asemenea, geamurile din spate pot fii o bucurie pentru copii datorita faptului ca sunt destul de mari.
Portbagajul este foarte practic si usor de folosit, iar atunci cand rabatezi scaunele din spate, te poti bucura de un spatiu plat foarte generos. Singurul lucru care lipseste din portbagaj este o priza de 12V.
In fata, Ateca este foarte asemanatoare cu Leon. La nivelul bordului se gasesc materiale de plastic placute la atingere, oferind impresia de calitate; insa atunci cand ne uitam la fetele de usi, plasticul folosit strica imaginea frumoasa creata initial modelului.
Poti achizitiona un Seat Ateca alegand culori interesante pentru interior, dar daca vrei ca acesta sa fie cu adevarat personalizat, iti propunem sa optezi pentru un set de huse facute la comanda exact pe Seat.