Noul BMW Seria 1 Facelift

Noul BMW Seria 1 este un model expresiv, vizibil modificat din mai multe puncte de vedere si cu un aspect mai sportiv. Numeroasele elemente unice de design, tehnologia avansata folosita si dotarile de care dispune, ii permit sa fie clasat in categoria masinilor Premium.
Faceliftul Seria 1 si-a schimbat detaliile stilistice de la exterior, ceea ce il face sa fie un model demn de BMW. Partea frontala vine cu blocuri optice redesenate, cu faruri disponibile cu tehnologie full LED optional, grila frontala cu insertii de crom sau spoilerul imbunatatit. In ceea ce priveste spatele, modelul are parte de stopuri noi cu un design in forma de L alungite de-a lungul liniilor ce contureaza caroseria.
BMW Seria 1 este dotat cu sistem Connect Drive, sistem de asistenta pentru parcare, pilot automat, transmisie standard manuala sau transmisie Steptronic cu opt viteze, camera video pentru mersul cu spatele, asistenta pentru faza lunga, sistemul Speed Limit Info, senzor de ploaie sau sitemul Stop&Go/
Noul motor 1.6 d Efficient Dynamics Edition cu 116 CP completeaza gama variata de motorizari de care noul model dispune.
Interiorul noului Seria 1 s-a modificat in ceea ce priveste calitatea materialelor, acestea fiind ceva mai bune, si a designului consolei centrale.