Noul Kia Optima

Noul Kia Optima este un model care se impune foarte mult prin prezenta eleganta, a motorizarii puternice sau a numeroaselor dotari in materie de siguranta si confort.
Modelul este unul cu un design exterior sportiv, ce cauta sa pastreze  aceeasi nota cu generatia anterioara. Imbunatatirile aduse la exterior sunt grila frontala cu un design deosebit de tipul “Tiger Nose” alungita si unita cu farurile ascutite, stopuri gandite altfel sau dimensiuni marite ce fac interiorul mai spatios.
Ca si tehnologii folosite Kia Optima se poate evidentia prin sistemul Kia Uvo pentru conexiune la Internet, sistemul Arround View Monitor, faruri proiectoare duble halogen, linia grafica cu un design modern de pe partea superioara a parbrizului, Auto Cruise Control, pedala de acceleratie mai ergonomica, Sistem Active Eco pentru optimizarea consumului de combustibil, sistem Electronic Stability Control, sistem de franare sau pilot automat. Toate aceste dotari fac ca modelul sa fie unul mai sigur si mai ergonomic.
Motorizarile la Kia vor cuprinde un motor pe benzina de 1.6 litri de 180 CP, un motor de 2.4 litri de 185 CP si unul de 2.0 litri turbo de 247 CP.
Interiorul noului Optima este de asemenea sportiv, dar foarte elegant datorita materialelor fine de o buna calitate folosite. Albert Premium propune pentru acest model huse auto la comanda confectionate din materiale rezistente si practice. O alegere foarte buna ar fi Colectia Alcantara, o colectie eleganta, alcatuita din materiale fine la atingere.
Montajul huselor se realizeaza putin mai greu, insa asta datorita faptului ca nu vor avea aspect de huse. Nu va faceti griji in aceasta privinta, va vom ajuta cu instructiuni video realizate chiar pe Kia Optima, in care arata exact cum trebuie montata fiecare parte.
Gasiti mai jos o serie de fotografii cu huse instalate pe Kia Optima.