Noul Toyota Yaris

Toyota Yaris este o masina de succes, produsa de casa japoneza in 3 serii diverese, ultima fiind cea mai actuala in lista. S-a fabricat din dorinta de a realiza un model de masina de mici dimensiuni pentru a statisface asteptarile tuturor. Prima serie de la Toyota Yaris se distinge de celelalte modele prin designul original, prin solutiile modrne si nu prea frecvente din aceasta categorie, spre exemplu instrumentatia digitala 3D.
De asemenea , multumita dotarilor de accesorii , micuta Yaris are un propulsor diesel si unul benzina de 1.5l , cavalerii diferite. Cu toate motoarele, masina garanteaza prestatii bune si o gama larga de accesorii. A fost apreciata inca de la inceput de public.
Sistemul de propulsie hibrid te va face sa iubesti din nou condusul in traficul urban. Printr-o diversitate unica in segment, poti alege intre hibrid, benzina sau diesel, in functie de stilul tau de condus si de nevoile de deplasare.
Designul dinamic exprima un stil propriu, iar gama largă de echipări permite găsirea unui Yaris pentru orice tip de personalitate. Yaris are unul din cei mai mici coeficienti aerodinamici din segment, ceea ce adauga eficienta componentei strict estetice.
Interiorul noului Yaris ofera acea senzație percepută atunci când lucrurile sunt exact așa cum îți dorești să fie: frumoase și de cea mai înaltă calitate. Designul inteligent înseamnă impletirea ingenioasa a calitatii cu ergonomia, astfel incat călătoria sa fie una cu adevărat memorabila.
Pentru aceasta masina cocheta, noi va propunem un interior unic, personalizat in functie de cum va doriti dvs. Husele auto Premium sunt alegerea perfecta atunci cand vorbim de protejarea tapiteriei originale dar si de un design complet nou. Mai jos gasiti imagini cu huse instalate chiar pe Toyota Yaris. Este vorba de un model de huse din Colectia Individual cu Leather Look. Culorile alese sunt Sterling si Black, culori ce deschid mult interiorul masinii.