Despre Fiat 500X

Fiat 500X este un model crossover compact, puternic, ce se diferentiaza de fratii mai mici prin evolutia tehnologica. Fie ca este modelul urban, fie ca este off-road, Fiat 500 X este elegant, cu detalii stilistice unice.
Desi este un SUV mai mic, noul Fiat este suficient de spatios atat in ceea ce priveste spatiul interior pentru pasageri, cat si portbagajul. Cu 4,25 metri lungime, 1,8 metri latime si 1,60 metri inaltime, modelul asigura tot confortul necesar pasagerilor. Portobagajul are un volum de 350 de litri, ce poate fi extins pana la peste 1000 de litri daca bancheta din spate se rabateaza.
Noul 500 X dispune de mai multe tipuri de motorizari, printre care: un motor turbo diesel de 1.6 litri de 120 CP, unul de 1.4 litri turbo Multi Air 2 de 140 CP, 1.6 litri E-Torq de 110 CP, 1.6 Multijet de 120 CP si 2.0 MultiJet de 140 CP.
Detinatorii de Fiat 500 X se pot bucura de un confort si de o siguranta considerabile. Masina este dotata in acest sens cu inchidere centralizata cu telecomanda, oglinzi exterioare reglabile electric, sistem Cruise Control, geamuri atermice, sistem MyCar, sistem Hill Holder, sistem antiincendiu sau sistem seat belt reminder.
Interiorul acestui model este unul simplu, dar foarte elegant si confortabil, datorita prezentei materialelor soft touch de o buna calitate, a scaunelor ergonomice sau a insertiilor de piele.
Albert Premium va ofera sansa de a avea un interior de Fiat 500 X unic, personalizat dupa bunul plac, prin completarea cu un set de huse auto dedicate special pentru el. Husele se fac exact dupa modelul original al scaunelor, astfel incat nu se sesizeaza prezenta unei huse, ci mai degraba aspectul unei retapitari.  Pentru Fiat 500 X, va propunem un set de huse din Colectia Individual cu Alcantara. Este o colectie de lux, realizata din materiale fine si placute la atingere, astfel incat creeaza senzatia de interior Premium.
Gasiti mai jos o serie de imagini cu huse auto pentru Fiat 500X.