Golf 7 Facelift

Noul Vw Golf 7 Facelift este un model  mai deosebit, avand ca parte tehnica o platforma  MQB, care ofera un compromis foarte bun de confort dar si sportivitate.Pentru un sistem de gen asistat electric, suspensiile sunt silentioase iar cutiile manuale au o cursa foarte precisa a schimbatorului.
Acest model de masina, ofera siguranta, obtinand scorul maxim general de 5 stele.  Golf 7 Facelift ne ofera 7 Airbaguri, inclusiv airbaguri pentru genunchi,plus sistemele electronice  de asistare din care nu lipsesc ABS-ul si sistemul de control al tractiunii ESC.
Faceliftul aduce si un sistem de monotorizare a pietonilor cu posibilitate de activare a franei automate de urgenta.
Datorita functiei Emergency Assist, detecteaza situatia in care soferul are o problema si nu mai poate reactiona. Daca acesta nu raspunde alertelor masinii,Golf 7 Facelift poate sa se opreasca singur si sa activeze luminile de avarie.

De asemenea, are o multime de dotari care desi sunt discrete o face sa fie spectaculoasa :
-stopurile sunt full-Led, o versiune mai scumpa optionala, are o semnalizare activa ca la Audi, avand Led-uri care lumineaza diferit atunci cand sunt aprinse versus pe franare.
-spoilerul spate este nou,la unele echipari are niste elemente cromate care de la distanta vor parea evacuari.
-luminile de rulare pe timp de zi vor fi cu Led.
-aer conditional manual

Golf 7 Facelift are in interiorul sau un update mai cuprinzator,adica instrumentul de bord este complet digital Active Info Display, butoanele fizice nu mai exista, pe lateral fiind doar cu touch.
Pentru un interior mai luxos si mai sport, depinde de preferintele fiecaruia, noi va recomandam un set de huse realizate la comanda dupa tipare digitale,in functie de modelul scaunelor. Acestea se fixeaza exact peste tapiteria originala, oferind un aspect de retapitare. Montajul huselor se poate face chiar de catre client, oferind filmulete in care se arata cum se efectueaza montajul pas cu pas pentru masina dvs .