Peugeot Traveller 2017

Daca iti doresti o vacanta relaxanta cu mult confort fara a obosi  conducand zile intregi, alege Peugeot Traveller. Acest model de masina se bazeaza foarte mult pe confort,inclusiv pentru pozitia de conducere . La bord iti capteaza privirea designul modern si simplu care este amplificat de o eleganta de nedescris, datorita materialelor utilizate.
Scaunele sunt detasabile, existand optiunea de a alege numarul scaunelor dorit de catre dvs.
Peugeot Traveller are doua panouri  vitrate din structura plafonului,creeaza in interior o atmosfera placuta, luminoasa  si ofera o vedere panoramica a cerului.
Pentru un confort in plus,acest model de la Peugeot dispune de fante individuale de aerisire si climatizare, inclusive pentru locurile din spate, dotarea fiind unica in acest segment.
Si bineinteles, pentru a  va bucura din plin de drumetia catre vacanta, o serie de echipamente practice va stau la dispozitie :
-oglinda pentru supravegherea copilului
-blaturi rabatabile situate pe spatarul scaunelor.
Alte dotari ar fi, sistem de navigatii 3D cu recunoastere vocala avand posibilitatea de-a va conecta la Internet, Head-up Display, pentru a primi informatii chiar despre limitatorul de viteza.
La exteriorul masinii, aceasta se remarca in special, prin culoarea unica de caroserie, Cooper Brown, prin jantele care au un model mai deosebit,care cu siguranta nu se gaseste pe alta masina.
Din punctul meu de vedere, una din cele mai utile dotari ale masinii este faptul ca, usile laterale actioneaza electric prin simpla trecere a piciorului sub masina. Este functia de deschidere fara maini pe care o vedeam pana acum la nivelul portbagajului. Daca pana acum va chinuiati mereu sa deschideti usa laterala atunci cand aveati mainile pline de bagaje, acum este oportunitatea perfecta de a beneficia de aceste dotari !
Daca nu sunteti multumiti de tapiteria scaunelor, doriti alt model, alta combinatie de culori, noi va putem ajuta ! Firma de huse auto, Albert Premium, realizeaza huse la comanda, dupa preferintele fiecaruia. Aceste huse ofera  un aspect de  retapitare si vin fixe pe scaunul original. Montarea se face de catre client, cu multa rabdare dar pentru orice problema pe care acesta o intampina oferim filmulete cu huse montate pe fiecare model de masina in parte.