Hyundai Ioniq

Hyundai Ioniq este un model deosebit ce vine pe piata pregatit sa concureze cu rivalul sau Toyota Prius. Hyundai a lansat prin acest model, prima masina din gama full hybrid.
Ioniq poate fi configurat in trei variante : hybrid, plug-in hybrid sau 100% electric.
Pe langa faptul ca are un design deosebit, modelul se mandreste si cu variantele de motorizari pe care le ofera si consumul foarte redus.
Modelul reuseste sa imbine perfect elemente precum eficienta sau protejarea mediului cu rafinamentul si confortul.
Varianta de motorizare ale modelelor Ioniq Hybrid si Plug-in este cea pe benzina de 1.6 GDi de 105 Cp si 147 Nm, in timp ce vesriunea electrica dezvolta o putere de 120 CP si 295 Nm.
Protejarea mediului inconjurator este asigurata prin combinatia perfecta intre motorul traditional pe benzina si varianta electrica.
Caroseria realizata din otel si aluminiu asigura rezistenta masinii.
Confortul si siguranta modelului sunt asigurate prin diferitele sisteme si tehnologii de ultima generatie. De exemplu se regasesc: sistemul Apple Car Play, Incarcator Wireless, sistem de monitorizare a unghiului mort, sistem de asistenta la banda de rulare, sistem automat de franare , sapte airbag-uri, ABS sau inchidere centralizata cu telecomanda.
Hyundai Ioniq are un design pe deoparte simplu si elegant, iar pe de alta parte cu o tenta de sportivitate,
Despre interior putem spune ca este unul foarte confortabil datorita scaunelor, a spatiului sau a volanului ergonomic.
Noi va propunem pentru acest model de masina, sa alegeti un set de huse auto realizate la comanda exact pe tiparul original al scaunelor, reusind sa ofere interiorului un aspect placut si ingrijit. Husele auto sunt foarte practice deoarece se pot curata foarte usor la masina de spalat sau cu ajutorul produselor profesionale de intretinere.
Modelul prezentat in imaginile de mai jos este unul din Colectia Classic cu material textil.
Mai multe materiale si culori, puteti gasi pe configuratorul disponibil pe site.