Noul model Volswagen Arteon

Noul VW Arteon este un model nou, plin de tehnologie care concureaza si va concura in continuare cu masini din acelasi segment, si chiar cu masini din zona Premium.
Modelul  prezinta noi tehnologii si modernizari, inclusiv motorul 2.0 TDI de 240 CP, biturbo si tractiune integrala. Acest motor avand un consum de 7.1/100 km ( urban)  si 5.1 ( extraurban).
Aceasta masina este un fastback, adica un portbagaj de tip hatchback, cu o lungime situata exact intre cele doua si comparabila cu  Skoda Superb.
Cu toate aceste dotari, rezulta faptul ca este o limuzina sportiva, cu o inaltime redusa si o lungime care va oferi foarte mult confort  atat soferului, si pasagerului din dreapta cat mai ales celor de pe bancheta din spate.
Pentru echipamentele de bord a le modelului se va numara si sistemul de infotainment Discover Pro, cu display de 9,2 inci si control prin gesturi.
Pentru o astfel de masina trebuie acordat un plus de atentie si importanta si interiorului. Husele Albert Premium sunt alegerea  perfecta pentru protectia interiorului unei astfel de masini. Husele noastre va ofera 5 ani garantie, cu un aspect de retapitare astfel incat nu se va vedea ca sunt huse. Sunt facute din materiale originale de tapiterie. Husele sunt confectionare din materiale rezistente,  usor de intretinut si curatat si va ofera o gama larga de culori.
Mai jos gasiti o serie de imagini cu huse instalate pe noul model VW Arteon.