Noul Tesla S

Noul model Tesla S este o masina foarte practica, de familie, asadar atunci cand te urci pe locurile din spate vei vedea ca ai suficient spatiu si un interior foarte luxos.
Un aspect folositor este faptul ca trei persoane pot sta fara probleme in spate, chiar foarte confortabil.
Mutandu-ne atentia catre portbagajul masinii, observam ca exista un hayon electric si o multime de spatiu. Bancheta din spate se poate rabata si astfel castigi si mai mult spatiu. De asemenea exista si un spatiu de depozitare in podeaua din portbagaj.
La partea din fata a masinii vei obtine suficient spatiu si un motor de 261 CP.
In ceea ce priveste partea de design interior al masinii, haideti sa vedem daca modelul isi merita banii. Design-ul este foarte minimalist, sistemul de infotainment este minunat, ai parte de conexiune completa la Internet, Google Maps cu toate datele de trafic si poti controla toate functiunile masinii.
Desi oamenii spun ca masinile electrice sunt mai lente, noul Tesla S are peste 600 CP, fiind astfel foaere foarte rapid.
Performanta acestei masini este incredibila, dar daca o utilizezi prea repede si prea des, va duce desigur la incetinirea bateriei.
Masina este destul de silentioasa, singurul sunet pe care il auzi fiind cel al anvelopelor pentru ca sunt destul de largi.
In ciuda faptului ca este o masina rapida si luxoasa, are si cateva mici puncte slabe, ca de exemplu: nu exista niciun fel de spatiu de depozitare pe usi sau chiar faptul ca trebuie sa astepti mai mult pana se incarca, fata de atunci cand alimentezi.
Din fericireexista multe alte lucruri care pot sa iti placa la Tesla S. De exemplu dotarile de ultima generatie pe care le are ca: sistemult Cruise Control care ajuta la mentinerea vitezei optime.
Per total, daca va permiteti, achizitionati cu incredere noul model Tesla S deoarece nu exista ceva asemanator si veti fi foarte multumit.
Daca ati ales deja un Tesla S si doriti sa schimbati aspectul interiorului, noi iti oferim solutia. Iti poti echipa masina cu un set de huse auto realizate exclusiv pe comanda exact pe tiparul original al scaunelor, astfel incat vei putea pastra aceasi nota eleganta si luxoasa.
Viziteaza pagina noastra si trimite-ne o cerere de oferta pentru a te ajuta sa iti alegi aspectul mult dorit.