Noul Renault Zoe

Renault Zoe 
De ce sa alegi Renault Zoe ? Iti spun chiar acum !
Este primul autovehicul electric ce ofera o autonomie de 400 km. Inginerii nostri au inventat noi tehnologii si au creat un sitem care poate recupera energia pierduta la decelerare sau franare. Bateria se incarca singura atunci cand ridici piciorul de pe acceleratie . Aerul conditionat detine o pompa de caldura speciala, protejeaza autonomia autovehiculului si ofera atat racirea habitaclului cat si incalzirea habitaclului, folosind caloriile din aerul exterior.  Excelent, nu ? Te-ai fi gandit vreodata ca poti avea parte de asa ceva ? Poti incarca oriunde, fie acasa, strada sau zona rezidentiala.
Intampini dificultati atunci cand parchezi ? Asta nu mai este o problema, deoarece va deveni o joaca de copii. Atunci cand parchezi daca te apropii prea mult de un obstacol esti avertizat sonor. Daca intalnesti dificultati la pornirea din rampa, inca o problema rezolvata ! Masina este imobilizata timp de doua secunde, ca tu sa ai timp sa pornesti usor si cu grija.
Daca trebuie sa te deplasezi pe o distanta mai lunga, chiar si vorbitul la telefon devine o usurinta, este nevoie doar sa pronunti numele persoanei pentru a efectua un apel telefonic.
Dotată cu unitatea de încărcare inteligentă Caméléon, bateria de 22 kWh poate fi încărcată complet între 30 de minute și 10 ore. Zoe este o mașină de clasă mică, cu tracțiune față, propulsată de un motor electric sincron de 88 CP (VW e-up, 82 CP) amplasat în față. Renault Zoe este construit pe o platformă puternic modificată a lui Clio, Zoe având aproape aceeași lungime și lățime cu Clio dar fiind cu 8 cm mai înalt datorită amplasării bateriei sub podea.
Pentru aceasta masina cocheta, noi va propunem un interior unic, personalizat in functie de cum va doriti dvs. Husele auto Premium sunt alegerea perfecta atunci cand vorbim de protejarea tapiteriei originale dar si de un design complet nou.