Noul Toyota Hilux 2016

Toyota Hilux are de mult timp reputatia de masina puternica si dura, de aceea a 8-a generatie a modelului isi pastreaza aceasta tenta.
Modelul este disponibil in trei variante si anume: Single Cab, Extra Cab si Double Cab avand o lungime totala de 5335 mm.
Dedesupt cadrul si platforma sunt complet noi ceea ce ajuta la o rigiditate structurala mai buna. Acest cadru iseamna ca punctul de referinta de 3.5 tone capacitate de tractare pe care rivalii l-au laudat anterior este acum realizat de unele modele din game Hilux (modelul manual de 2.8 l diesel, modelul automat de 2.8 l diesel cu 3.2 tone capacitate).
Noul motor turbo diesel de 2.8 litri cu patru cilindrii are o capacitate mai mica decat modelul anterior (3.0 l) si cu un cilindru mai putin fata de rivalii sai principali: BT-50 sau Ranger care au 5 cilindri.
Interiorul este complet nou iar in segmentul de baza, orice model are sistem media touchscreen. Pentru modelul SR5 ai navigatie prin satelit si radio digital, iar sistemul este simplu de utilizat.
Toate modelele pick-up au o camera cu vedere inversa ca dotare standard in timp ce cumparatorii modelului cu cabina cu sasiu pot avea aceasta camera montata pentru un cost suplimentar.
Partea frontala a noului Hilux a evoluat fiind mai masiva si imbinandu-se perfect cu farurile cu lumini LED. Modelul este echipat cu tehnologiile se siguranta activa foarte moderne, are un unghi de atact de 31 de grade, un unghi de rampa de 24,1 grade si o garda la sol de 28,6 cm.
Parintii vor fi foarte fericiti pentru faptul ca scaunele sunt dotate cu sistem ISOFIX, insa vor fi dezamagiti de faptul ca nu exista orificii de aerisire pentru scaunele din spate.
Daca iti doresti un interior personalizat sau pur si simplu doresti sa il protejezi, atunci husele Albert Premium sunt cea mai buna alegere pentru tine. De ce? Pentru ca suntem singurii care ofera huselor 5 ani garantie pentru orice defect de uzura, o gama larga de materiale si culori, logo personalizat sau cusaturi de design.
Nu ezita sa comanzi astazi un set de huse si sa oferi noului Toyota Hilux pe care il deti, aspectul pe care il merita.