Noul Ford Kuga

Iti doresti flexibilitate si utilitate, cat si un aspect impunator atat la interior cat si la exterior ? Noul Ford Kuga este alegerea perfecta ! Totodata, ai parte de o tehnologie pe care o poti controla cu vocea.  Ford Kuga iti permite sa te conectezi in permanenta si sa controlezi telefonul, muzica, sistemul de navigatie cat si climatizarea doar cu ajutorul unor comenzi vocale.
Poate te va uimi faptul ca, poti solicita chiar si o lista cu restaurantele locale , rostin pur si simplu «I am hungry »  (Mi-e foame) . Tare, nu ?
Conectivitatea Wi-Fi este disponibila prin intermediul hotspoturilor, cu un modem USB. Iar Sistemul de Asistenta pentru situatii de urgenta te poate ajuta sa apelezi serviciile de urgenta in cazul unui accident.
Ai o problema cu parcarile sau chiar cu iesirea din acestea ? Sistemul de asistenta la parcarea paralela si perpendiculara detecteaza un spatiu adecvat atunci cand treci pe langa acesta. Apoi sistemul va prelua controlul directiei, iar tu doar actionezi pedala de acceleratie, cutia de viteze si frana (urmarind instructiunile clare si simple de pe ecran si semnalele sonore).
Pentru a evita coliziunile la viteza mica, noul Ford Kuga franeaza in locul tau.  Sistemul Active City Stop te ajuta sa eviti sau sa reduci efectele unei coliziuni in trafic lent sau la viteze sub 50 km/h. Daca sistemul detecteaza ca autoturismul din fata s-a oprit brusc, va actiona automat franele.
Iti doresti spatiu ?  Ford Kuga iti ofera un portbagaj cu un spatiu generos si flexibil. Astfel incat, poti lua cu tine tot ce iti trebuie pentru o calatorie reusita. In interiorul autoturism se afla numeroase zone de depozitare utile, pentru tot felul de lucruri, de la sticle mari de apa, un atlas de dimensiuni A4 si o umbrela, la obiecte mai mici, precum ochelarii de soare, telefonul mobil si cheile.
Pentru aceasta masina deosebita , noi va propunem un interior unic, personalizat in functie de cum iti doresti. Husele auto Premium sunt alegerea perfecta atunci cand vorbim de protejarea tapiteriei originale, dar si de un design total diferit si unic. Va pune la dispozitie huse realizate la comanda  , pe acest tip de scaune. Este vorba de huse au un aspect final de retapitare, astfel incat nu se sesizeaza prezenta unor huse pe scaune. Sunt realizate conform tiparului original, respectand chiar si design-ul cusaturilor.