Noul VW Amarok

Noul Vw Amarok este un model ce vine cu multe imbunatatiri fata de varianta precedenta. Acesta nu doar ca se mandreste cu un motor nou ci are parte de modificari majore la partea de design.
Atunci cand vorbim de exteriorul noului Amarok, vorbim de schimbari in bine. Modelul german are parte de noi modele de jante, o grila fata imbunatatita prin mai mult crom si stopuri ce au o tenta usor fumurie.
Daca pana acum nu reusea sa faca fata bataliei cu alte modele pick-up din segment, precum Nissan Navara, Ford Ranger sau Mitsubishi L200, acum putem spune ca Amarok este cel mai reusit si optimist. Asta datorita motorului V6 cu trei cilindrii pana la 224 CP. Un motor de neoprit, ar spune cei de la Volswagen. Tehnologiile precum transmisia automata cu 8 trepte, tractiunea integrala 4 Motion sau functia Overboost sunt valori ce conteaza.
Pentru ca atunci cand vorbim de un pick-up marimea conteaza, Vw Amarok , isi asigura primul loc din acest punct de vedere. Iti poti planifica transportul dorit deoarece, acest model este mai lat si mai lung.
Chiar daca este o masina de teren, interiorul este unul Premium. Acesta se bucura de scaune cu functie ergo confort. cu reglaje electrice , un bord al carui design este infrumusetat , un volan multifunctional si multe alte dotari de ultima generatie, cu ajutorul carora condusul va fi o placere.
Avand in vedere ca vorbim de un model deosebit, cu un design aparte, noi va propunem sa personalizati interiorul unei astfel de masini cu un set de huse auto realizate pe comanda. Ceea ce facem noi, ofera masinii un aspect deosebit, improspatat. Husele sunt realizate din materiale de tapiterie originale, de la textil si pana la eleganta piele Alcantara.