Noul Peugeot Expert 2017

Noua utilitara Peugeot Expert ofera variate beneficii datorita platformei sale modern, menite sa simplifice munca de zi cu zi. Designul noului PEUGEOT Expert se remarca de la prima vedere prin linii moderne. Mai mult decat atat, PEUGEOT Expert poate fi configurat in diferite variante – utilitara inchisa, platforma, utilitara cu locuri pentru pasageri in versiunea Combi cu pana la 9 locuri – pentru a raspunde la cat mai multe solictari si activitati practice.
PEUGEOT Expert este echipat cu un sistem practic, denumit Moduwork (dotare disponibila in functie de nivelul de echipare) care consta intr-o usa de acces interioara, la nivelul peretelui despartitor dintre cabina si compartimentul de marfa, asigurand astfel posibilitatea de transport a unor materiale cu lungime de pana la 4m.  Placerea de a conduce este amplificata cu ajutorul motorizarilor diesel BlueHDi care dispun de resurse optime de putere si cuplu. Tehnologia BlueHDi dispune de o linie de evacuare unica, proiectata cu filtru de particule aditivat si asistat de un sistem de post-tratare a emisiilor, Selective Catalytic Reduction (SCR). Aceasta inovatie permite o pornire rapida, chiar si la temperaturi scazute.
Nu lipsește nici sistemul de frânare automată în cazul în care șoferul nu este atent. În materie de sisteme de siguranță și confort, noul peugeot Expert plusează cu sistemul său de inchidere fără atingere a ușilor glisante, posibilitatea organizării spațiului pasagerilor cu ajutorul tehnologiei Moduwork, head-up display sau un sistem de recunoaștere a semnelor de circulație, care limitează automat viteza în concordanță cu limitele regulamentare.

Daca ai o imaginatie bogata si vrei sa imbunatatesti aspectul tapiteriei al scaunelor, alege huse Albert Premium! Vei avea parte de multe beneficii, huse cu aspect de retapitare, tinand cont de absolut toate dotarile, inclusiv de airbag-uri, avand 5 ani garantie. Daca doresti sa te joci cu materialele si culorile noastre fa o vizita configuratorului nostru :

https://www.husa-auto.ro/configurator/