Noul Toyota Yaris 2018

Toyota Yaris este o mașină de familie mică care este ieftină pentru cumpărare și vine cu o mulțime de echipamente standard. Nu este atât de distractiv să o conduci,precum un Ford Fiesta sau la fel de spațios ca o Skoda Fabia, dar este destul de multifunctional. Este chiar disponibil ca un model hybrid- neobișnuit pentru această dimensiune a mașinii.
Actualul Yaris a fost introdus în 2011 și actualizat în 2016, cu un stil exterior mai sportiv și mai multe caracteristici interioare de înaltă tehnologie. Toyota a adăugat, de asemenea, un nou motor pe benzină de 1,5 litri și a introdus unele caracteristici de siguranță actualizate.
Totul este destul de ușor de utilizat și există un sistem de infotainment colorat de 7 inch touchscreen pe pictograma . Stilul masinii nu e la fel de elegant precum o Corsa sau un VW Polo.
Din fericire, confortul este mai bun decât stilul. Există o ajustare suficientă a scaunului pentru a fi confortabil chiar dacă aveți o înălțime mai mare, dar nu există suport lombar pentru a ușura durerile de spate la călătoriile lungi. Există un spatiu rezonabil pentru cap si picioare, insa 3 adulti transportati in spate ar sta destul de inghesuiti.
Nu veți putea să vă potriviți bagajele în compartimentul de bagaje Yaris de 286 de litri la fel de mult ca într-o Skoda Fabia de 330 de litri, dar este suficient de mare pentru a purta un cărucior pentru copii.
In concluzie, Toyota Yaris este o masina frumoasa,cu caracteristici interioare de inalta tehnologie.
Daca detineti deja o Toyota Yaris si doriti sa schimbati aspectul interior al masinii sau doar sa protejati tapiteria originala, Albert Preium Huse Auto va vine in ajutor cu o gama variata de materiale, culori si texturi. In acest fel, va puteti configura propriul aspect al scaunelor, protejand in acelasi timp tapiteria originala si bucurandu-va de toate beneficiile unei retapitari, la pret de husa auto.
Vizitati site-ul nostru si trimiteti o cerere pentru mai multe informatii.