Noul Range Rover Sport

Esti in cautarea unui SUV de dimensiuni mari care combina luxul, rafinamentul si confortul cu capacitatea 4×4? Ar trebui sa te uiti la noul Range Rover Sport.
Cu suspensia de aer ajustabila si sistemul 4×4 avansat, Rover Sport se va comporta mult mai bine in off road decat majoritatea rivalilor sai.
Daca ne uitam la exteriorul noului model, putem observa ca s-au facut modificari in ceea ce priveste grila frontala – este acum impunatoare datorita insertiilor de plasa, farurile LED cu un design mai modern dar si partilor laterale ce prezinta linii mai putin evidentiate. La partea din spate modificarea consta in bara ce a integrat evacuarea esapamentului. In orice caz, cu ajutorul design-ului exterior, noul Range Rover reuseste sa se faca remarcat pe orice sosea.
Interiorul noului Range Rover Sport este inspirat din cel al Velar-ului. Mai toate butoanele au fost eliminate, fiind inlocuite cu cele tactile. Se remarca si prin prezenta sistemului multimedia Touch Pro Duo cu display de 10 inch sau a plansei de bord digitale. Aceste detalii sunt accentuate intr-un mod placut si de lumina ambientala.
Ca variante de motorizari, Range Rover Sport propune trei variante pe benzina: 2.0 Si4 de 300 CP, 3.0 V6 Supercharged de 340 sau 380 CP si unul de 5.0 V8 Supercharged de 525 CP si patru variante diesel : 2.0 SD4 de 240 CP, 3.0 TDV6 si SDV6 si unul de 4.4 SDV8 de aproximativ 340 CP.
Totusi, pe langa multimea de variante de motorizari enumerata mai sus, Rover Sport lanseaza in premiera si o varianta Plug-in Hibrid cu posibilitatea de incarcare electrica – o adevarata schimbare pentru gama Land Rover.
O alta tehnologie de ultima ora de care de care se bucura modelul, este cheia tip bratara de mana Activity Key ce permite deblocarea autovehicolului fara cheia traditionala.
Daca ti-ai achizitionat noul Range Rover Sport, iti poti face un upgrade in ceea ce priveste interiorul sau ori pur si simplu sa ii protejezi tapiteria originala, alegand un set de huse auto realizate exact pe acest tip de scaune. Rezultatul final va fi uimitor ! Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe configuratorul nostru pentru a-ti personaliza husa dorita : https://www.husa-auto.ro/configurator/