Kia Niro

Noul Kia Niro este o masina cu un design cuminte, ce nu iese foarte mult in evidenta, asa incat se adreseaza celor care isi doresc o masina mai discreta.
Kia Niro este un crossover modern dar gandit mai mult pentru familisti si poate fi comandat in versiunea hibrida. Niro este un deschizator de drumuri in ceea ce priveste versiunea electrica pentru Kia.
Noul Niro este ceva mai mic decat Sportage, mai exact cu 13 cm mai scurt si cu 10 cm mai scund. Portbagajul masinii are o capacitate de 420 de litri, cu aproximativ 80 de litri mai mic decat cel al lui Sportage.
Modelul dispune de un motor de 105 CP si are o transmisie cu dublu ambreaj si sase trepte, plus motorul electric ce asigura inca 44 CP.
Designul exterior este unul foarte simplist, fara prea multe linii care sa il scoata in evidenta, insa acest aspect nu este un lucru rau deoarece exista categorii de clienti ce nu urmaresc acest aspect ci mai mult dotarile si tehnologia folosita.
Acest caracter simplist este mentinut si pentru partea de interior unde regasim aceleasi linii clasice. Totusi se regasesc materiale si plastice placute la atingere, ceea ce ofera senzatia de calitate.
Printre dotarile de care dispune Kia Niro se numara sistemul inteligent de control al navigarii, sistem de asistare pentru mentinerea benzii de circulatie, detectarea unghiului mort sau sistem de franare de urgenta cu detectarea pietonilor.
Daca doresti sa adaugi un plus de personalitate interiorului masinii tale sau pur si simplu doresti sa protejezi tapiteria originala a acestuia, noi iti recomandam sa alegi un set de huse auto realizate pe comanda exact asa cum iti doresti. Poti alege dintr-o gama larga de materiale si culori, astfel incat sa se potriveasca atat personalitatii tale, cat si interiorului masinii.
Husele vor fi realizate exact dupa modelul original al scaunelor, astfel incat fiecare dotare va ramane functionala.
Acceseaza configuratorul online pentru a alege modelul de husa ideal:
https://www.husa-auto.ro/configurator/