Jaguar F-Pace

Jaguar F-Pace, primul SUV al producatorului britanic, este disponibil si in Romania. Cea mai accesibila versiune a lui F-Pace are un pret de pornire de 46.320 de euro cu TVA. Pentru aceasta suma, clientii vor primi versiunea de echipare Pure si motorul de 2,0 diesel de 180 CP cuplat la o cutie manuala.
Alaturi de motorul diesel de 2,0 litri, F-Pace va putea fi comandat fie cu un V6 de 3,0 litri tot diesel, fie cu un V6 de 3,0 litri benzina de 340 CP sau 380 CP. In dreptul versiunilor de echipare, Jaguar F-Pace bifeaza: Pure, Prestige, R-Sport, Portfolio, S si First Edition (versiune limitata). Acesta din urma va fi produsa doar in primul an de la lansare intr-un numar limitat de 2.000 de exemplare.
„Ramanand 100% fideli principiilor noastre in ceea ce priveste design-ul, noul model F-PACE este instant recognoscibil ca fiind membru al familiei Jaguar. Ofera tot spatiul interior pe care vi l-ati putea imagina – si chiar mai mult; in plus, prin intermediul abordarii noastre disciplinate fata de suprafete, proportii si puritatea formei, am creat ceea ce eu consider ca este cel mai echilibrat si mai atragator vehicul din clasa sa.” Ian Callum, Director de Design, Jaguar.
Jaguar F-Pace are la baza arhitectura de aluminiu a producatorului britanic si integreaza un look extrem de interesant, dar si un interior pe aăsura numelui. In habitaclu, clientii vor gasi materiale de top si finisaje de calitate, alaturi de sistemul de infotainment InControl Touch Pro. Totodata, F-Pace marcheaza si debutul mondial al accesoriului denumit “Activity Key” – o bratara rezistenta la apa, care inlocuiește cheia masinii pentru activitatile in aer liber.
In concluzie, Jaguar F-Pace este o masina pe care iti face placere sa o conduci si e surprinzator de practica. Are mult spatiu in interior si se conduce usor insa calitatea interiorului nu este din cele mai bune.
Daca detineti noul Jaguar F-Pace si doriti sa schimbati felul in care interiorul acestuia arata sau pur si simplu sa protejati tapiteria originala, Albert Premium Huse Auto va vine in ajutor. Va oferim o gama larga de materiale si culori din care sa alegeti. Totodata, va veti bucura de 5 ani garantie pentru huse; iar pentru ca siguranta in masina este pe primul loc, husele au certificari airbag, asadar timpul de reactie al airbag-ului in caz de accident, nu va fi afectat sau intarziat.
Pentru mai multe detalii, accesati site-ul nostru si trimiteti o cerere de oferta. In scurt timp veti fi contactat pentru mai multe informatii.